Örebro Futsal Club

Futsalhelg i Örebro – två spännande matcher spelas i Örebro under helgen

Två riktigt spännande och framförallt viktiga futsalmatcher spelas i Örebro nu i helgen – två revanschmöten varav ett superderby.

· Publicerad: 9 februari 2019 · 13.08.
Derby mellan Örebro Futsal Club och ÖSK Futsal
Martin Avedal – Örebro Tribune

Den senaste matchen som spelades för Örebro Futsal Club var när laget mötte Torslanda IK på hemmaplan, en målrik historia för hemmalaget Örebro som efter en jämn inledning kunde dra ifrån och till slut vinna med 6–2.

En seger som innebär att herrlaget i Örebro Futsal Club ligger i serieledning.

Annons ▾

Damernas avgörande SM-kvartsfinal i helgen

Damerna i Örebro Futsal Club imponerar verkligen trots förra helgens förlust på bortaplan mot IFK Uddevalla. Styrkemätning och returmatchen spelas ikväll lördagen den 9 februari med start klockan 17.30 då Örebrolaget gästas av IFK Uddevalla – nu är Örebrotjejerna på hemmaplan och laget måste vinna mot Uddevalla med minst tre mål i kvällens avgörande SM-kvartsfinal.

Örebro Futsal Damer

Hemmalaget är ”taggade” och kommer gå för seger! Nu vet vi nivån i slutspelet och tar med oss att vi senast vann andra halvlek med 2-1. Ingenting är omöjligt utan nu ser vi möjligheterna i returmatchen, meddelar Ronny ”Pilen” Pettersson.

Superderby i Örebro – alltid en publikmagnet

ÖSK Futsal möter Örebro Futsal Club i säsongens andra Örebroderby. Matchen mellan dom två rivaliserande Örebrolagen spelas nu på söndag från klockan 18.15 i nya Idrottshuset i Örebro. Senaste derby som spelades blev en likamatch, en viktig prestigematch inför fullsatta läktare. Matchdag som denna är alltid en publikmagnet.

Vi tror på att det blir ett minst lika tufft möte denna gång, en matchbild av heta känslor och spänning mellan dom två lagen.

FIKK - För att alla behövs