Örebroderbyt – lagen spelar en likamatch ännu en gång

Söndagen präglades av Futsal och Örebroderby i Nya Idrottshuset mellan ÖSK Futsal och Örebro Futsal Club. Oavgjort än en gång mellan Örebrolagen.

· Publicerad: 10 februari 2019 · 22.30.
Derby mellan Örebro Futsal Club och ÖSK Futsal
Martin Avedal – Örebro Tribune

ÖSK Futsal går under söndagskvällen ut hårt och laget får en riktigt bra start. Örebro FC var inte riktigt med i början av matchen, och det ska dröja ända till fem minuter innan pausvila då Senad Berisha kan reducera för Örebro. Anfallslägena fanns, men spelet ville sig inte ända fram.

Det dröjer in i andra halvlek innan Örebro FC får in ett kvitteringsmål och utjämnar resultatet.

Örebroderbyt slutar återigen oavgjort

När man tror att serieledande Örebro FC ska ta över matchen så sätter Simon Blomqvist 3-2 -målet och fördel ÖSK Futsal, ungefär fem minuter efter Örebro FC:s kvittering.

Matchens sista mål jämnar ut matchen till 3-3 – ett resulatat som håller sig matchen ut. Återigen spelar lagen en likamatch denna säsongs Örebroderby.