Örebro Futsal Club

Bussolycka på riksväg 51 vid Hjortkvarn – 22 stycken passagerare ombord

Bussolycka inträffade under söndagsförmiddagen på riksväg 51 vid Hjortkvarn – ungdomar på väg till Sälen inblandade i trafikolyckan.

· Publicerad: 17 februari 2019 · 10.47.

Det inkommer vid klockan 10.24 på söndagen larm om en trafikolycka med en buss och enligt uppgifter till SOS Alarm så hade en singelolycka inträffat i höjd med bensinstationen QStar på Kvarngatan i Hjortkvarn.

Enligt initiala uppgifter som gick ut till räddningspersonalen på väg mot olycksplatsen var att personer kan ha skadats.

Bussresenärerna – ungdomar i nedre tonåren

Polispatrull meddelar att olycksplatsen är på riksväg 51, i höjd med Känstorpsvägen i Hjortkvarn. Bussresenärerna uppges vara ungdomar i nedre tonåren som tillsammans med vuxna ledare från en fritidsgård var på väg till Sälen från Norrköping.

Annons ▾

Busschauffören fördes med ambulansen till sjukhus

Polisen meddelar att totalt 22 personer ska vara inblandade i trafikolyckan. Två personer undersöktes av ambulanspersonal på olycksplatsen. Busschauffören medföljer ambulans till sjukhus för vård av ansiktsskador.

FIKK - För att alla behövs