Örebro Futsal Club

17-årig yngling knivrånades av två män på Södermalm i Örebro

Polisen beskriver rånarna som två mörkhyade män – rånarna hotade 17-åringen att ta ut en större summa pengar från en uttagsautomat i Ladugårdsängen.

· Publicerad: 21 februari 2019 · 16.33.

Polisen får vid klockan klockan 15.19 på torsdagseftermiddagen larm om en 17-årig yngling blivit hotad och rånad vid Ladugårdsängen i Örebro. Enligt 17-åringen så kom det fram två män till honom i närheten av gymnasieskolan – Tullängsskolan. Dom två männen hotar honom med kniv och tvingade med honom att gå till en uttagsautomat på Landbotorpsallén i Ladugårdsängen.

Vid uttagsautomaten tvingade dom ynglingen att plocka ut en större summa pengar, som gärningsmännen tar med sig när man lämnade platsen i riktning mot Navets skola.

Annons ▾

Större summa pengar fick rånarna med sig

Målsägaren ska enligt polisen inte fått några fysiska skador i samband med händelsen. Polisen beskriver gärningsmännen enligt följande: En av gärningsmännen är ungefär 190 cm lång, medan den andre är kortare och har mustasch. Dom är båda mörkhyade.

Polis är snabbt på platsen för förhör och vittnesupptagning.

FIKK - För att alla behövs