Örebro Futsal Club

Arbetsgivarna laddar inför årets jobbmässa på Conventum Arena i Örebro

Det har återigen blivit dags för den stora Jobbmässan på Conventum Arena i Örebro – mötesplatsen för dig som söker jobb eller utbildning.

· Publicerad: 4 mars 2019 · 11.12.
Gymnasiemässan-2017
Bilden är från tidigare Gymnasiemässa i Örebro -Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

På onsdagen den 6 mars mellan klockan 11.00-16.00 är det återigen dags för årets Jobbmässa på Conventum Arena i Örebro. Jobbmässan som som arrangeras av Örebro kommun och Arbetsförmedlingen Örebro län har tidigare lockat ett stort antal besökare.

Arbetsgivarna på denna mötesplats har syftet att stärka sitt varumärke och rekrytera personal, utbildningssamordnare vill informera och samtidigt rekrytera sökande till aktuella utbildningar.

Jobbmässan arrangeras för dig som söker jobb eller utbildning, företagen får möjligheten att träffa intressanta personer och få en ”på platsen-kontakt”.

Annons ▾

Attraktiva företag rekryterar för nyanställningar

Tidigare år har Jobbmässan i Örebro lockat uppemot 6000 besökare.

— Vi hoppas att årets mässa blir lika välbesökt som tidigare och att mötena mellan företag och arbetssökande leder till många nya anställningar, säger Thomas Strömberg, Örebro kommun.

Örebro kommun som är en stor attraktiv arbetsgivare kommer under onsdagens mässdag ha sina montrar 19-20 öppna för just rekrytering av personal.

Exempelvis Förvaltningen För Funktionsstöd och Vård och Omsorg rekryterar just nu efter ny personal både inför sommaren, timvikarier och tillsvidareanställningar.

Du som söker jobb, glöm inte att ta med ditt CV!

FIKK - För att alla behövs