Örebro Futsal Club

Millencolin klara för Gröna Lunds Stora Scen

Kollar man spelschemat för Millencollin så hittar vi inte många spelningar i Sverige inom det närmaste…

· Publicerad: 5 mars 2019 · 20.19.
Millencollin

I över 25 år har skatepunkarna från Örebro givit oss samhällskritiska käftsmällar i sann Bad Religion-anda. Sedan det rosade albumet ”True Brew” har det gått fyra år sedan vi fick ta del av nytt material, under så februari kom Millencollin ut med sitt nionde, efterlängtade album ”SOS”.

Den 6 september klockan 20.00 så kliver Millencolin ut på Gröna Lunds Stora Scen.

Annons ▾

Okrönta kungar som med värdighet kan mäta sig med inspirationskällorna

Detta rutinerade Örebroband är utan tvekan Sveriges okrönta skatepunk-kungar, där till och med bandnamnet ”Millencolin” anspelar på ett gammalt skateboardtrick (melancholy).

Deras låtar kan med värdighet mäta sig med storheter och tillika även bandets inspirationskällor, Bad Religion, och trots att bandet har över 25 år och åtta album bakom sig, fortsätter man att leverera nytt relevant material.

Under februari i år så släpptes deras senaste platta ”SOS” och då var Gröna Lund inte sena med att kasta sig på luren för att boka dem till Stora Scen.

Tittar man på spelschemat så hittar vi inte många spelningar i Sverige inom det närmaste. Millencollin har sedan tidigare haft fyra konserter på Gröna Lund genom åren, 1995, 1996, 2008 och 2016. Den 6 september klockan 20.00 ser vi fram emot när Millencolin för femte gånger spelar på Gröna Lund.

Foto: Gröna Lund

FIKK - För att alla behövs