Örebro Futsal Club

10-årig pojke rånades av två ungdomar i området Brickegården i Karlskoga

Två tonårspojkar från Karlskoga är sedan måndagen misstänkta för rån efter man dragit omkull en tioårig pojke och stulit hans cykel.

· Publicerad: 11 mars 2019 · 20.07.

Den 10-åriga pojken som kontaktat polisen via larmnummer 112, uppgav för polisen att två ungdomar har dragit omkull honom och därefter stulit hans cykel. En av förövarna var i samband med händelsen iklädd en röd luvtröja medan den andre hade grå luvtröja och bär på en svart hjälm.

Polis kallades ut till pojken för att inhämta mer ingående uppgifter om händelsen och brottet. Pojken uppger att han efter händelsen har ont i ena knät och lite ont i huvudet i samband med att han drogs omkull på marken.

Annons ▾

Två tonåringar, 16 och 14 år – misstänks för rån

Polisen meddelar strax efter 16-tiden på måndagseftermiddagen att pojkens cykel hittas en bit ifrån platsen vid Källmossevägen där den blev stulen, och är återlämnad till pojken.

Efter polisen har pratat med den utsatte pojken så kommer det fram mer information om de båda personerna som utfört brottet. Det är två två pojkar, den ena i 16-årsåldern och den andra i 14-årsåldern, är i nuläget misstänkta för rån. De båda är hemkörda till sina vårdnadshavare.

FIKK - För att alla behövs