Örebro Futsal Club

Fredagsmingel från Ritz – Benjamin Ingrosso på scenen

· Publicerad: 30 mars 2019 · 23.40.

Fredagen den 29 mars besökte artisten Benjamin Ingrosso Örebro och Ritz Nightclub. Den 21-artisten slog igenom stort under 2018 då han vann Melodifestivalen med låten ”Dance You Off”.

Benjamin behöver egentligen ingen större presentation. Han är son till artisten Pernilla Wahlgren och barnbarn till skådespelerskan Christina Schollin. Han tillhör en av Sveriges största kändisfamiljer, familjen Wahlgren.

Annons ▾

Publiken överröstade Benjamin Ingrosso

Benjamin klev upp på Ritz scen till dånet av en majoritet kvinnlig publik. Festen hade varit ett faktum sen tidigt på fredagskvällen, men när den unge mellostjärnan klev upp nådde kvällen sitt klimax.

Benjamin levererade också en professionell show med väl koreograferade danser och tajta poplåtar. Han försökte ha en bra publikkontakt men blev ett flertal gånger överröstad av den euforiska publiken.

Här kommer ett åar bilder från kvällen när artisten Benjamin Ingrosso besökte Örebro och Ritz Nightclub.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs