Örebro Futsal Club

Kvinna försökte ta stryptag på biljettkontrollant i Örebro

Vid klockan 07:49 på måndagen larmades polisen till en buss i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit samtal om våld mot tjänsteman.

· Publicerad: 1 april 2019 · 20.03.

En 25-årig kvinna kunde inte visa upp någon legitimation. Det resulterade i att hon gick till attack och försökte ta stryptag på en biljettkontrollant.

Det var på måndagsmorgonen som ett par biljettkontrollanter utförde en kontroll på en buss i centrala Örebro. En kvinnlig passagerare kunde inte uppvisa en giltig bussbiljett varpå denne lämnade bussen.

Annons ▾

Försökte ta stryptag på biljettkontrollanten

Biljettkontrollanterna följde efter kvinna då de ville ta legitimation på henne. Den 25-åriga kvinnan gick då till attack mot biljettkontrollanterna och försökte bland annat ta stryptag. Hon ska även ha spottat mot dem.

Polis kallades till platsen och kunde identifiera kvinna samt lugna ner situationen. Ingen ska enligt uppgifter bilvit skadad under händelsen men kvinna är misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

FIKK - För att alla behövs