Örebro Futsal Club

ÖSK uppges låna Carlos Strandberg från Malmö FF

Under natten mot fredagen stängdes transferfönstret i Allsvenskan och det har framkommit uppgifter om att ÖSK lånar anfallaren Carlos Strandberg från Malmö.

· Publicerad: 5 april 2019 · 09.46.

I natt stängdes transferfönstret i Allsvenskan och Örebro SK stod för en imponerande skräll. Enligt uppgifter från Sportbladet ska klubben lånat anfallaren Carlos Strandberg från Malmö FF.

Strandberg är 22 år gammal och köptes av Malmö FF under 2017. Men laget har många duktiga anfallare i sin trupp och han har haft svårt att få speltid. När de bägge lagen möttes på Behrn Arena sommaren 2018 passade dock Strandberg på att sänka ÖSK med två mål.

Annons ▾

Detta är Carlos Strandberg

Carlos Strandberg är född i stadsdelen Backa som ligger på Norra Hisingen, Göteborg. Han fick sin fotbollsskolning i klubbarna Backa, Hisingsbacka FC samt BK Häcken.

Den allsvenska debuten skedde i BK Häcken som han tillhörde mellan åren 2013/14. Totalt blev det 9 mål på 30 matcher, därefter lämnade han för spel utomlands. Han tillhörde CSKA Moskva men blev utlånad till ryska Ural och sedan allsvenska AIK. Sejouren i AIK blev lyckad med 7 mål på 12 matcher.

2017 blev ett händelserikt år för Carlos Strandberg. Han hamnade i belgiska Club Brügge men blev direkt utlånad till KVC Westerlo. I augusti samma år återvände han till Allsvenskan och Malmö FF.

Carlos Strandberg är en intressant anfallare

Strandberg är en ung och intressant anfallare som inte rikligt har lyckats med sina utlandsäventyr. I CSKA Moskva sköt han fem mål på 19 matcher men därefter har det varit tungt.

I Allsvenskan har det gått bättre även om speltiden i Malmö varit i begränsad. Om nu uppgifterna stämmer får ÖSK in en spännande anfallare som har potential att lyfta klubbens offensiv samt att Strandberg själv kan få den omstart han behöver.

FIKK - För att alla behövs