Örebro Futsal Club

Fullt utvecklad brand i garage på Öster i Örebro

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till ett garage på Öster i Örebro. Enligt uppgifter ska det förekomma en fullt utvecklad brand på platsen.

· Publicerad: 13 maj 2019 · 17.27.
Foto: Pressbilden

Det var vid klockan 16:17 på måndagseftermiddagen som det inkom larm om en brand i en industrilokal på Öster i Örebro. Enligt uppgifter skall det handla om ett garage som ligger på Tingslagsgatan i närheten av Friskis och Svettis.

Det ska förekomma explosionsrisk på platsen då det finns gasflaskor i garaget. Flera polispatruller har spärrat av ett större området samt att när liggande byggnader har utrymts, bland annat Friskis och Svettis.

Annons ▾

Enligt uppgifter skall branden startat i ett fordon men det är i nuläget inte bekräftat.

Foto: Pressbilden

FIKK - För att alla behövs