Örebro Futsal Club

Polisutryckning till Nya Hjärsta när ungdomar slogs

Vid klockan 21.18 inkom larm till polisen att ett par ungdomar slogs med varandra i Nya Hjärsta, västra Örebro. I nuläget är det oklart vad som har hänt.

· Publicerad: 15 maj 2019 · 23.14.

Det var strax efter klockan 21.00 på onsdagskvällen som det inkom larm till Polisen i Örebro. Enligt uppgifter skall två ungdomar ha slagits med varandra varpå ett större gäng stod bredvid och tittade på.

När polispatrullen anlände till platsen hade ungdomarna försvunnit åt olika håll. Ett par ungdomar lokaliseras av patrullen men de vill inte berätta för polisen vad som har hänt. Det har samtidigt inte inkommit någon anmäla om misshandel.

Annons ▾

I nuläget är det alltså oklart vad som egentligen har hänt i Nya Hjärsta förutom att två personer har slagits med varandra. Har man uppgifter om det som har inträffat kan man lämna kontakta polisen på 114 14.

FIKK - För att alla behövs