Örebro Futsal Club

Atomic Swing kommer till Frimis Salonger i augusti

Arrangören på Frimis Salonger kunde under onsdagen informera om att klutbandet Atomic Swing kommer till Örebro fredagen den 9 augusti.

· Publicerad: 19 juni 2019 · 13.06.
Niclas Frisk med Perssons Pack på en spelning i Stadsträdgården 2014. Foto: Martin Avedal

Atomic Swing kommer till Frimis Salonger i augusti. Detta kunde arrangören på nattklubben bekräfta under onsdagen. Det svenska rockbandet kommer till Örebro fredagen den 9 augusti.

Bandet gör enbart ett fåtal spelningar i Sverige under 2019 och Örebro är ett av stoppen på turnén. Bandet består idag av Niclas Frisk, Michael Lohse, Henrik Berglund, Helen Prim och Daniel Bengtson.

Annons ▾

Detta är Atomic Swing

Atomic Swing grundades 1992 av en av Sveriges främsta musiker Niclas Frisk. Den Ludvikabördige sångaren och gitarristen har samarbetat med flera stora svenska band och artister som t.ex Persson Pack och A Camp.

Bandets stora genombrott kom med hitlåten Stone Me Into the Groove. Den placerade sig som bäst en åttondeplats på svenska Trackslistan. På Sverigetopplistan placerade sig låten på en fjärdeplats.

I maj 1997 splittrades bandet men man har vid ett par tillfällen återförenats, bland annat 2006 och 2014. Nu är det dags igen och Atomic Swing kommer till Örebro och Frimis Salonger den 9 augusti.

Info om konserten

Plats: Frimis Salonger
Datum: 9 augusti
Tid: 19:00
Biljetter: 295:- + avgift
Ålder: 18 år

Biljetter går att beställa över Tickster.

FIKK - För att alla behövs