Opus Magnum studio ett år senare

Opusmagnum är en studio baserad i bostadsområdet Baronbacken i Örebro, Opus drivs av två personer som har många års erfarenhet i musikbranchen.

· Publicerad: 10 juli 2019 · 21.24.
Adde till vänster och Alex till höger i bild

I lugn takt har vi kunnat investera i de saker som vi behöver för att vara en studio som är redo när det gäller.
Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda tjänster till alla musiker oavsett om man kommer som ensam artist eller som ett storband.
Sen vill vi ju gärna hålla det på en bra nivå, vi gillar när det är personligt och lite intimt och helst inte ”löpande band” principen.
Även prisnivån vill vi anpassa till den budget som artisten har, det gör ju
att vi idag håller en väldigt låg prisnivå.


Våran starkaste ledstjärna är fortfarande att supporta lokala band och artister, det finns massor av bra musiker i Örebro med omnejd, och vi vill väldigt gärna hjälpa dom att nå ut med sin musik.

Sen jobbar vi självklart med artister som inte kommer från Örebro också, fördelen med våran verksamhet är att i princip allt går att göra
digitalt och det gör hela världen möjlig som arbetsplats, det är ganska fantastiskt när man tänker på det.

Annons ▾


Det börjar ju tyvärr gå lite rykten om att musikscenen i Sverige håller på att tackla av, det är ju något vi verkligen vill förhindra.
Musik är så oerhört fantastiskt på många sätt och få saker tror jag berör människor på samma sätt som musik gör, men det är nog ingenting man tänker på så där till vardags.


Som nystartat företag och studio är ju den enskilt största utmaningen att ”göra oss ett namn”.
Att med en begränsad marknadsbudget kunna nå ut till alla de som skulle kunna jobba med oss, det är inte en lätt sak, och det går inte fort.
Men vi har kommit en bit på vägen och jag är säker på att en förutsättning för att lyckas är att man verkligen brinner för det man gör.

Sen behöver man ju en familj, släkt o vänner som stöttar emellanåt, och
det behövs nog en smula tur också.
Men utan att än så länge göra några större marknadsföringar har vi i alla fall haft turen och glädjen att få jobba med en handfull fantastiska människor.

Lokala artister i alla stilar

Vi har jobbat med några väldigt duktiga lokala förmågor inom singer/songwriter och rapp/hip hop till lite mera
etablerade metalband, det har varit oerhört kul och lärorikt.

Så nu inför hösten siktar vi lite högre, att kunna nå ut till och att få arbeta med ännu flera grymma förmågor, nyblivna artister eller gamla rävar.

Går ni och funderar på att spela in, en låt eller tio? så kontakta oss så tittar vi på vad ni vill göra och skapar något sjukt bra tillsammans.

Vi finns på Facebook under Opus Magnum Studios, eller på våran hemsida www.opusmagnum.se
Instagram opusmagnumstudios.
Adde o Alex Opus Magnum AB
Tel +46 76 801 40 71 eller +46 73 819 79 56

FIKK - För att alla behövs