Örebro Futsal Club

Charmig Lisa Ekdahl uppträdde på Stadsträdgården

Lördagen den 13 juli uppträdde Lisa Ekdahl på Städsträdgården i Örebro. Den 47-årige Ekdahl firar i år 25 år som artist och turnén stannade i Örebro.

· Publicerad: 13 juli 2019 · 22.28.

Lisa Ekdahl artisten som slog igen stort med låten Vem vet 1994 firar 25 år som artist. Hennes turné gjorde under lördagen ett stopp i Örebro, hon uppträdde på Stadsträdgården.

Stadsträdgården har dragit igång sina spelningar för sommaren och fredagen den 5 juli uppträdde Carola. Hon fyllde upp hela området då runt en 1000 personer hade kommit.

Annons ▾

En charmig Lisa Ekdahl myste på scenen

Lisa Ekdahl drog inte en lika stor publik som Carola utan det var en betydligt blygsammare skara som hade hittat ner till Stadsträdgården. Men Ekdahl hade ändå någon form ha familjär kontakt med de som hade kommit ikväll.

Hon klev upp på scenen runt klockan 20.00 och bjöd på en stillsam och trevlig konsert. Det märktes att Lisa Ekdahl trivdes på scenen så hon dansade och trippade lätt runt. Dessutom bjöd hon var hon precis lika charmig som genombrottet 1994.

Stadsträdgården är en av Örebros trevligare konsertanläggningar och bjuder på många intressanta spelningar under sommarhalvåret. Lisa Ekdahl hade ikväll tur med vädret vilket även förgyllde tillställningen.

Mauro och Tomas nästa på G

Nu får vi tacka Lisa Ekdahl och blicka framåt. Redan på torsdag den 18 juli är det dags igen när Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco kommer på besök.

Och den 20 juli kommer Pontus & Amerikanerna, senare under sommaren kommer även Linnea Henriksson och Little Jinder på besök. För mer information kan besöka Stadsträdgårdens hemsida.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs