World Global IPTV

Dags för säsongspremiär på Ritz Nightclub

Fredagen den 23 augusti är det dags för säsongspremiär på Ritz Nightclub i Örebro. Under premiärhelgen kommer bland annat ODZ och Victor Leksell uppträda.

· Publicerad: 19 augusti 2019 · 16.02.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det är snart dags att flytta in festen innan höstkylan kommer. På fredag är det säsongspremiär för Ritz Nughtclub i Örebro. Nattklubben kommer under helgen presentera ett nytt koncept First Avenue.

Under premiärhelgen uppträder också hiphopgruppen ODZ samt artisten Victor Leksell. ODZ intar scenen under fredagen och Leksell uppträder under premiären för First Avenue.

Annons ▾

Ritz Nightclub har byggt om under sommaren

För den som följer Ritz Nightclub på Instagram har säkert noterat att nattklubben har genomfört en ombyggnation av lokalen. På lördag är det premiär för det nya nattklubbskoncept First Avenue.

— Vi kommer att jobba för att ni alltid ska känna igen konceptet First Avenue och veta vad som väntar, men ändå alltid väva in nya idéer och händelser så varje kväll blir en unik upplevelse. Skriver Ritz Nightclub i facebookeventet om premiären för First Avenue.

Det är mycket som kommer vara nytt och den som varit uppmärksam kan ha lagt märket till att det byggs nya barer och sittplaster, framför allt på övervåningen.

Molly Sandén, Jireel och Afterwork

Under premiärhelgen spelar ODZ och Victor Leksell men hösten är redan nästa helg fullbokad med artister som ska uppträdda. Den 30 augusti kommer den unga hiphoptalangen Jirell och i början av september kommer popstjärnan Molly Sandén.

Andra intressanta akter som ska uppträdda på Ritz Nightclub under hösten är Felix Sandman och ett gäng 90-tals stjärnor som Dr. Alban och Drömhus under kvällen Back to the 90`s. Dessutom kommer nattklubben köra på med sina afterwork, där kommer bland annat Barbados, Lasse Stefanz och Rydell & Quick dyka upp.

Ritz Nightclub skriver också att trycket är stort inför fredagens premiär. Den 8 augusti meddelade man att alla VIP-bord var bokade och för ca 23 timmar sen informerade man om att 70% av förköpsbiljetterna hade gått åt. Räkna med att festen kommer vara total när dörrarna öppnas på fredag.

FIKK - För att alla behövs