Örebro Futsal Club

Diana Lundvall förlänger med Örebro Volley

Diana Lundvall har valt att förlänga med Örebro Volley, detta kunde klubben bekräfta under måndagen. Hon kommer påbörja sin tredje säsong.

· Publicerad: 19 augusti 2019 · 23.18.

Diana Lundvall förlänger med Örebro Volley, detta kunde klubben bekräfta under måndagen. Den 22-årige landslagsspelaren kommer att påbörja sin tredje säsong med klubben.

— Jag var väldigt sugen på att dra utomlands och spela men att jag bara har ett år kvar i plugget och är nybliven sambo var väl faktorer som sa emot proffslivet. Att Svante och större delen av stommen från förra säsongen är kvar är något som gjorde valet att stanna ganska enkelt. Säger Diana Lundvall på klubbens hemsida.

Annons ▾

Detta är Diana Lundvall

Diana Lundvall kom till Örebro Volley inför säsongen 2017/18. Hon började sin karriär i Sollentuna och gick på volleybollgymnasiet RIG i Falköping. Innan sin ankomst till Örebro hade hon spelat två år i Tyskland, och nya möjligheter för spel utomlands fanns för Diana.

Men det blev en fortsättning i Örebro Volley, någon klubben är glada över. — Vi är väldigt glada över att Diana Lundvall valt att förlänga med klubben för en tredje säsong. Detta kan man läsa på klubbens hemsida och coach Jonas Svantesson är också mycket nöjd över valet.

— Diana utvecklas hela tiden på sin vänsterposition, man ska komma ihåg att det inte var så länge sedan hon spelade center. Men med hennes vilja och envishet så utvecklas hon hela tiden. Det är riktigt roligt att hon väljer att fortsätta en säsong till i Örebro.

Vill vinna guld med Örebro Volley

Det blev som sagt en ny finalförlust för Örebro Volley våras. Sveriges stora volleyboll gigant Engelholm blev försvåra i finalen. Diana Lundvall säger följande om försluten.

— Såklart tråkigt att det inte gick hela vägen till guld förra säsong men silvret motiverar oss till att jobba hårdare och satsa/uppoffra mer. Ett guld är också någon hon vill vinna. I en följdfråga bekräftar hon detta, men samtidigt att hon förväntar sig att laget ska höja sin lägsta nivå.

— Målet är som alltid att vinna guldet. Utöver det hoppas jag på att både jag och laget kan höja våran lägsta nivå och kunna prestera på topp när det väl gäller, säger Diana Lundvall.

Laget har i nuläget påbörjat sin försäsong med träningar i Idrottshuset. Men Diana har inte än dykt upp. Hon ansluter till laget först i september månad.

FIKK - För att alla behövs