Örebro Futsal Club

Norlie & KKV kommer till Ritz Nightclub i december

Under måndagen meddelade popduon Norlie & KKV att de ska åka ut på en höstturné. Ett av stoppen blir Örebro och Ritz Nightclub.

· Publicerad: 3 september 2019 · 11.40.
Norlie & KKV på Putte i Parken Karlstad 2016. Arkivbild: Martin Avedal

Den populära popduon Norlie & KKV åker ut på en höstturné. Det bekräftade de i ett pressmeddelande som skickades ut under måndagen. Ett av stoppen blir Örebro och Ritz Nightclub fredagen den 6 december.

Duon har under sommaren varit ute på turné och bland annat spelat på festivalen Lollapalooza i Stockholm. Deras sommarturné avslutades i helgen och nu väntar ett kort uppehåll innan Norlie & KKV i oktober åker ut på en ny turné.

Annons ▾

Detta är Norlie & KKV

Duon Norlie & KKV bildades i Stockholm 2008 när Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag träffades på gymnasiet. Under våren 2009 inledde de ett samarbete och det stora genombrottet kom 2012 med singeln Tröjan du hatar.

Efter genombrottet har Norlie & KKV vuxit fram som en av Sveriges populäraste popakter. Och sommaren 2015 skördade de störa framgångar med låten Ingen annan rör mig som du. Den störta framgången nådde man med singel Mer för varandra 2018.

Den 28 juni i år släppte duon sitt tredje album Se På Oss och måndagen den 2 september meddelade de att en ny höstturné är aktuell. Den drar igång på Wintum Festival i Partille den 5 oktober. Duon avslutar sin turnén på Högfjällshotellet i Sälen under självaste lucianatten.

Info om höstturnén

5/10 – Wintum Festival, Partille
12/10 – Liljan, Borlänge
16/11 – Bogrens, Skövde
22/11 – The Tivoli, Helsingborg
23/11 – KB, Malmö
29/11 – Puls Nattklubb, Norrköping
30/11 – Domino, Nyköping
6/12 – Ritz Nightclub, Örebro
7/12 – Nöjesfabriken, Karlstad
13/12 – Högfjällshotellet, Sälen

FIKK - För att alla behövs