Örebro Futsal Club

Två till sjukhus efter bråk vid Örebro Universitet

Polisen larmades vid klockan 03:04 till en adress vid Örebro Universitet efter att det inkommit larm om bråk mellan ett flertal personer.

· Publicerad: 28 september 2019 · 11.50.
Foto: Martin Avedal
Foto: Martin Avedal

Det var vad vid klockan 03:04 natten mot lördagen som polis blev larmade till en adress vid Örebro Universitet. Detta efter att privatpersoner ringt och larmat om ett bråk.

Enligt uppgifter skall ett flertal personer bråkat med varandra, när polispatrullen dyker upp påträffar de två män i 25-årsåldern. De fick föras med ambulans till USÖ, dock ej med allvarliga skador.

Annons ▾

Tidigare under natten ska polisen varit på plats vid en festlokal i området efter att det kommit rapporter om stökig stämning. Detta var vid klockan 01:21 och då valde polisen att avvisa ett 70-tal från platsen.

Två fall av misshandel ska inträffat vid Örebro Universitet

De två män som fördes ambulans till USÖ har med stor sannolikhet blivit utsatta för misshandel enligt uppgifter. När polisen anlände till Örebro Universitet fanns ingen misstänkt kvar på platsen.

Polisen har skrivit två anmälningar om misshandel men har ej kunnat gripa någon misstänkt gärningsman eller gärningsmän. Om något har sett något som kan knytas till bråket kan man lämna uppgifter på 114 14.

FIKK - För att alla behövs