Örebro Futsal Club

Danny Saucedo kommer till Örebro i april 2020

Artisten och popstjärna Danny Saucedo åker ut på en Sverigeturné med The Run(A)way Show och kommer bland annat till Örebro och Conventum Arena.

· Publicerad: 25 oktober 2019 · 13.56.
Danny Saucedo på Vintergalan 2016: Foto: Pressbilden

Artisten Danny Saucedo åker ut på en ny Sverigeturné. The Run(A)way Show är den 33-årige stockholmarens nya show och har under hösten spelats på The Theatre i Göteborg.

Under våren 2020 åker Danny Saucedo ut med The Run(A)way Show för att spela i Sverige. Det är samma team som jobbade med Dannys förra show NU och man lovar en ännu mäktigare upplevelse med The Run(A)way Show.

Annons ▾

I april 2020 kommer Danny och hans nya show till Örebro och Conventum Arena. Den 29 oktober klockan 10.00 släpps biljetterna.

Detta är Danny Saucedo

Danny Saucedo föddes i Stockholm 1986 och medverkade under 2006 i det populära TV-programmet Idol. Men det stora genombrottet kom med konstellationen E.M.D, där även Idol-deltagarna Erik Segerstedt och Mattias Andréasson medverkade.

Efter E.M.D väntade en framgångsrik solokarriär för Danny och han har bland annat medverkat i Melodifestival tre gånger och syntes även som programledare för evenemanget 2013. Danny har också medverkat TV4:s succéprogram Så mycket bättre.

Förutom sångkarriären har även Danny Saucedo som röstskådespelare vid dubbning av film till svenska. Som soloartist har Danny släppt 6 album, under E.M.D-tiden släppte han tre album.

Info om The Run(A)way Show

Plats: Conventum Arena
Datum: 25 april
Tid: 20:00 (Dörrarna öppnas 19:00)
Ålder: 18 år

Biljetterna släpps den 29 oktober klockan 10.00, de kan bland annat köpas över www.tickster.com.

FIKK - För att alla behövs