Örebro Futsal Club

Rebecca & Fiona uppträder när Ritz Nightclub firar 10 år

Lördagen den 16 november kommer Ritz Nightclub att fira 10 år, detta gör men genom att bjuda in duon Rebecca & Fiona samt att ställa till med fest.

· Publicerad: 30 oktober 2019 · 20.39.
Från när Rebecca & Fiona uppträdde på Ritz Nightclub i november 2016. Foto: Martin Avedal

Lördagen den 16 november firar Ritz Nighclub 10 år som nattklubb i Örebro. Och kvällens stora dragplåster är duon Rebecca & Fiona. Dessutom kommer DJ Mark L uppträda och SB Entertainment underhålla.

Ritz Nightclub vill även informera om att man öppnar klockan 22.00 och firar sitt jubileum med 10kr entré fram till klockan 23.00 om man gillar dem på Instagram.

Annons ▾

Ritz Nightclub slog upp portarna 2009

Det har alltså gått 10 år sen nattklubben öppnade sina dörrar i det gamla badhuset på Kyrkogatan 2 i Örebro. Det klassiska Varmbadhuset hade huserat i byggnaden mellan 1899 till 1986 men idag är simbassängen och hopptornet borta.

Ritz Nightclub kan bäst beskrivas som en fusion mellan nattklubb och livescen. Och under stora delar av 2010-talet var man den ledande livescenen i Örebro som lockade till sig både nationella och internationella liveakter.

Zara Larsson, Icona Pop, Sean Kingston och framför allt Snoop Dogg är bara några av de stora namnen som stått på nattklubbens scen. Och Ritz Nighclub kan åtminstone en gång per år sticka ut med att boka en spektakulär akt.

Detta är Rebecca & Fiona

Rebecca & Fiona är DJ-doun som grundades i Stockholm 2007 och har sen dess varit flitiga i sitt turnerande. De slog igenom 2010 i sin självbetitlad webb-TV-serie på SVT, dessutom släppte man första singeln Luminary Ones samma år.

I januari 2011 släppte duon sin andra singel Bullets och i november samma år gav de ut sitt debutalbum I Love You, Man!. Samma år blev duon nominerad i tre kategorier, Årets dans, Årets nykomling samt Årets grupp på P3 Guldgalan. Året där efter, på Grammisgalan 2012 fick de en Grammis för Årets Dans/Electro.

Och nu har Rebecca & Fiona fått äran att uppträdde under Ritz Nightclub 10 års jubileum. Sist duon besökte nattklubben var i november 2016, för ca tre år sen. Är nedan följer ett bildspecial med några av de artister som uppträtt på nattklubben.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs