Örebro Futsal Club

Örebro Futsal Club spelar mot Hammarby – bjuder publik på entré i TV-sända matchen

Söndag den 3 november så möter Örebro Futsal Club, Hammarby på hemmamatch i Idrottshuset i Örebro. Matchen ska TV-sändas och Örebrolaget bjuder publiken på entrén.

· Publicerad: 31 oktober 2019 · 08.51.

Matchen mellan Örebro Futsal Club och Hammarby börjar den 3 novenber klockan 18.30. Enligt hemmalaget så tror man på storpublik. Matchen TV-sänds på Eurosport 1 så det är viktigt att visa upp vår fina publik på bästa sätt för att TV ska tycka det är bra att visa från Örebro Futsal Clubs matcher. Därför kommer man styra publiken till södra läktaren (läktaren mittemot sekretariatet), meddelar ÖFCs Ronny Pettersson.

Barn/ungdomslag, oavsett idrott, se hit! 2000 kronor ska fördelas mellan dom lagen som anmäler sig och klubben kommer ha shootout-tävling i halvtid. Man väntar sig storpublik och alla lag som anmäler sig skriver samtidigt med namnet på spelaren som ska representera lagen i halvtidens shootout.

Annons ▾

Det kommer samtidigt bli en riktig häftig entré för alla de tävlande!

Det som gäller är följande: Ert lag måste bestå av minst 8 spelare, från ert lag alltså. (Ni kan inte plocka 8 olika spelare från er förening, och bilda ett lag.) Gilla oss på Instagram och facebook. Sen gör ni som vanligt, skicka ett sms till vår Jenny på 070-536 30 25 och skriv tex ” Sturehovs P05 kommer på matchen mot Hammarby och (spelarens namn) kör shootout i halvtid”

Endast entré i stora entrén mot Eyrabadet.

FIKK - För att alla behövs