Örebro Futsal Club

Frida Abrahamsson förlänger med KIF Örebro

Fotbollssäsongen är slut för KIF Örebro och bygget inför kommande säsongen är igång, idag blev det klart att Frida Abrahamsson har förlängt med klubben.

· Publicerad: 14 november 2019 · 12.42.

Frida Abrahamsson har förlängt sitt kontrakt med KIF Örebro, detta blev officiellt under torsdagen. Lagkaptenen och backen har skrivit på för ett år.

Den 25-årige försvararen kom till klubben inför säsongen 2018 när man skulle spela i Elitettan. Och det blev succé direkt och Frida Abrahamsson är idag en av nyckelspelarna i kärntruppen.

Annons ▾

Frida Abrahamsson är lagkapten i ett ung KIF

Under den förra säsongen utgjorde Frida Abrahamsson en backlinje tillsammans med Emma Kullberg och Maja Regnås. Trion bidrog till att laget fick ett stabilt förvar med mycket trygghet.

Efter succén i KIF valde Emma Kulberg att skriva på för Kopparbergs/Göteborg FC. Men idag kom glädjande besked att Abrahamsson väljer att stanna. Hon kommer fortsätta att utvecklas i ett ung KIF Örebro. I rollen som lagkapten har hon även blivit ett ansiktet utåt för klubben.

Bygget av truppen är som sagt i full fas och sen tidtagare är det klart att den unga talangen Jonna Dahlberg lämnar för spel i israeliska Ramat HaSharon. Emma Lindén har även valt att ha ett uppehåll från fotbollen.

FIKK - För att alla behövs