Örebro Futsal Club

Försökte kidnappa 11-årig flicka vid skola i Degerfors

Vid klockan 08:17 på fredagsmorgonen blev polisen i Karlskoga larmade till en skola i Degerfors efter att det inkommit larm om ett försök till människorov.

· Publicerad: 22 november 2019 · 23.44.

Det var vid klockan 08:17 som en flicka i 11-årsåldern blev utsatt för ett kidnappningsförsök vid en skola i Degerfors. Anmälan gjordes av en anställd på skolan.

Enligt uppgifter skall tre bilar stannat intill den 11-åriga flickan och man har försökt locka med sig henne. I bilarna fanns ett flertal män varpå en av männen skall tagit tag i flickan och uttalat att hon ska komma in i bilen.

Annons ▾

Rubriceras som försök till människorov

Till en början skickades en polispatrull från Karlskoga ut för att undersöka ärendet. Men där efter skickades det ett flertal polispatruller till skolan i Degerfors.

Flickan uppger att hon inte känner igen männen i bilarna samtidigt ska hon inte fått några fysiska skador i samband med händelsen. Polisen rubricerar händelsen som försök till människorov.

Den 11-årige flickans föräldrar har blivit informerade om vad som har hänt. Skolan har också under dagen informerat de övriga elevernas föräldrar om vad som inträffade under fredagsmorgonen.

FIKK - För att alla behövs