Örebro Futsal Club

Fredagsmingel från Ritz Nightclub – JLC på scen

Fredagen den 29 november besökte trion JLC Örebro och Ritz Nightclub. Här kommer ett par bilder från kvällen när de kända komikerna stod på scenen.

· Publicerad: 30 november 2019 · 12.47.

Fredagen den 29 november besökte trion JLC Ritz Nightclub i Örebro. Trion består av komikerna Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Deman.

Kvällen på det gamla varmbadhuset blev lugn, trots lönehelg uteblev publiktrycket ikväll. Ett par hundra att letat sig ner till dansgolvet för att festa.

Annons ▾

JLC borde hålla sig till sketcherna

Kvällens huvudakt JLC klev på scenen runt klockan 00:30 och framförde ett par låtar innan de klev ner igen. Detta var en stor besvikelse med tanke på vad dessa herrar slog igenom med.

Här har vi några av Sveriges roligaste komiker kända för att driva med stereotyper på sina respektive kanaler på sociala medier. Men under fredagskväll spelade de ett par låtar var av en var en cover på Magnus Ugglas Kung för en dag.

Om Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Deman ska åka runt på en krogturné borde iaf uppträdda med sina sketcher. Det är där potentialen ligger och det var ändå med sketcherna de slog igenom.

Publiken uppskattade JLC

Trots en besvikelse för Örebro Tribunes skribent var publiken på dansgolvet framför scenen nöjda. JLC hade bra support när de framförde låtar som Friendzoned och Borta bra med hemma fest.

Och även i mellan låtarna fick trion support och en del av deras komik fanns där. Speciellt när Simonsson ville visa sitt kön för att höja stämningen med stoppades av Fagerström.

Här kommer ett par bilder från kvällen när JLC besökte Örebro och Ritz Nightclub.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs