Örebro Futsal Club

Danko Jones återvänder till Frimis Salonger

Frimis Salonger meddelade under måndagen att det kanadensiska rockbandet Danko Jones kommer till Örebro den 22 april nästa år.

· Publicerad: 2 december 2019 · 17.47.
Danko Jones under en konsert på Metallsvenskan 2016. Foto: Martin Avedal

Det kanadensiska rockbandet Danko Jones återvänder till Frimis Salonger. Detta kunde arrangören bakom nattklubben meddela under måndagen. Sist gruppen besökte Örebro och Frimis Salonger var december 2017.

Danko Jones släppte under 2019 sitt senaste album A rock Supreme. Gruppen släppte också singeln Fist up High den 20 september tidigare i höst. Konserten i Örebro är en del av världsturnén under våren 2020.

Annons ▾

Detta är Danko Jones

Gruppen bildades i Toronto 1996 av frontmannen Danko Jones och har släppt elva fullängdsalbum. Det senaste heter A rock Supreme och släpptes 2019. Musiken har beskrivit som en mix av rock, punk och AC/DC

Bandet är kända för sina energiska och intensiva konserter. Man har besökt Örebro vid ett flertal tillfällen och har bland spelat på Metallsvenskan, Ritz Nightclub och Club 700. Den 22 april är det dags igen när bandet kliver upp på Frimis Salongers scen.

Info om konsert:

Plats: Frimis Salonger
Datum: 22 paril
Tid: 20:00
Ålder: 18 år

Biljetterna släpps på onsdag den 4 december och går att köpa på Tickster.com,

FIKK - För att alla behövs