Örebro Futsal Club

En till sjukhus efter trafikolycka på riksväg 50

Vid klockan 15:15 inträffade en trafikolycka på riksväg 50 norr om Åsbro, enligt uppgifter skall en förts med ambulans till sjukhus.

· Publicerad: 7 december 2019 · 18.47.
Foto: Christian Vargahed

Det var vid klocka 15:15 på lördagseftermiddagen som polis, räddningstjänst och ambulans larmades till riksväg 50 norr om Åsbro.

Enligt uppgifter ska en personbil kört in i mitträcket och orsakat stopp i det norrgående körfältet. Enligt första initiala uppgifter skulle tre personer varit iblandade. Minst en av dem fick föras till sjukhus med ambulans.

Annons ▾

Vid klockan 16:20 rapporterade polisen att man släppt på trafiken igen. Men bilister fick enbart köra förbi i låg hastighet. Det är oklart vad som orsakade trafikolyckan samt skadeläget på den som fick föras till sjukhus.

FIKK - För att alla behövs