Örebro Futsal Club

Fredagsmingel från Ritz Nightclub – Estraden på scen

Fredagen den 13 december besökte popgruppen Estraden Örebro och Ritz Nightclub. Gruppen klev på scenen runt klockan 00.40.

· Publicerad: 14 december 2019 · 12.30.

Fredagen den 13 december besökte popgruppen Estraden Örebro och Ritz Nightclub. Runt en 500-600 besökare hade letat sig ner till det gamla varmbadhuset och festen var ett faktum.

Estraden klev på scenen runt klockan 00.40 och bjöd publiken på en fin pop-spelning. Gruppen har inte den vildaste liveshowen men sångerskan Louise Lennartsson har väldigt mycket publikkontakt vilket väger upp.

Annons ▾

Estraden en ny stjärna på pophimlen

Estraden är en relativt ny popakt på den svenska popscenen. Gruppen består av ett flertal musikproducenter där Sandro Cavazza är den som sticker ut. Han har bland annat skrivit musik med Avicii och Norlie & KKV.

Gruppen har gjort ett flertal artistsamarbeten bland annat med Molly Sandén och Victor Leksell. Men det är Norlie & KKV sammarbetet Mer för varandra som har mest lyssningar på Spotify, ca 39 miljoner.

På sång återfinns Louise Lennartsson som ger gruppen den där speciella sången. Hennes scenframträdande är också speciellt och publiken uppskattade hennes ständiga närvaro. Här kommer ett par bilder från kvällen när Estraden besökte Ritz Nightclub.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs