Örebro Futsal Club

Man misshandlad och rånad i centrala Örebro

Natten mot torsdagen ska en man i 25-årsåldern blivit misshandlad och rånad av fyra personer i höjd med Frimurarholmen i centrala Örebro.

· Publicerad: 2 januari 2020 · 10.31.
Polis i Örebro

Det var under natten mot torsdagen som en man i 25-årsåldern blev misshandlad och rånad i centrala Örebro. Rånbytet ska ha varit mannens mobiltelefon samt hörlurar.

Det var när mannen befanns sig i höjd med Frimurarholmen som fyra personer kom fram och till attack. Den 25-årige mannen fick ta emot flera slag och sparkar från kvartetten. Mannen upplevde också att en av gärningsmännen var beväpnad med kniv eller pistolliknade föremål.

Annons ▾

Efter händelsen kunde den 25-årige mannen själv uppsöka USÖ för läkarvård. I nuläget finns ingen gripen för rånet i centrala Örebro. Men om någon har uppgifter ska man höra av sig till polisen på 114 14.

FIKK - För att alla behövs