Över 50 utställare är redan anmälda till folkfesten LindeDagen 2020

När nästan fyra månader återstår till LindeDagen onsdag den 13 maj har över 50 utställare redan anmält sig. LindeDagen genomförs för sjätte året i rad och har etablerats som en uppskattad folkfest i Lindesberg.

· Publicerad: 15 januari 2020 · 10.02.
Lindesberg
CC

LindeDagen genomförs i maj månad för sjätte året i rad och har etablerats som en uppskattad folkfest i Lindesberg – och en unik möjlighet för företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former.

LindeDagen arrangeras varje år sedan 2015 av Lindesbergs Rotaryklubb med stöd av medarrangörer och utställare.

Annons ▾

LindeDagen är en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg:

  • en attraktiv kommun att jobba, leva, bo och verka i;
  • en attraktiv etableringskommun för företag;
  • ett attraktivt besöksmål.

Målgrupper och syften, målet för besökare på LindeDagen:

  • Invånarna i Lindesbergs kommun: Att skapa kännedom om och stolthet över vår kommun för att göra lindesbergare till ambassadörer för sin kommun plus att ha lite roligt under trivsamma former.
  • Inpendlare till Lindesbergs kommun: Att skapa intresse och motivation för att bli inflyttare – genom att upptäcka hur roligt och trevligt vi har det i Lindesberg.

Målgrupper och syften, målet för utställare på LindeDagen:

  • Att erbjuda företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun möjligheten att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former.
  • Att genom utställarnas sponsorbidrag (3.000 kronor för företag och kommersiella verksamheter) ge ekonomiskt stöd till lokala projekt som bidrar till att göra Lindesberg till en attraktiv kommun.
  • Att genom projektet LindeDagen bidra till att profilera och marknadsföra Rotary i Lindesberg som en förening som verkar både globalt och lokalt.

FIKK - För att alla behövs