Man till sjukhus efter misshandel i Varberga

En man fick föras till sjukhus efter att blivit misshandla i Varberga, enligt uppgifter skall tre personer slagit mannen med ett tillhygge.

· Publicerad: 28 januari 2020 · 23.26.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Det var vid klockan 21:28 på tisdagskvällen som polisen blev larmade till stadsdelen Varberga i Örebro. Enligt uppgifter skall en man i 45-årsåldern blivit allvarligt misshandlad.

Det ska varit ett flertal privatpersoner som hörde av sig till polisen och larmade om att de sett hur tre personer misshandlade mannen med ett tillhygge.

Annons ▾

Fick föras till sjukhus med ambulans

När polisen anlände till den aktuella adressen kunde man identifiera en man i 45-årsåldern som hade ådragit sig skador efter en misshandel. Denne fick föras med ambulans till sjukhus.

De tre misstänka gärningsmännen ska avlägsnat sig från platsen innan polisen dök upp. Man har inte lyckats gripa dem, det är i nuläget även oklart vilket typ av tillhygge de använde under misshandeln.

För ca 2 veckor sen kunde Örebro Tribune skriva om att en man i 20-årsåldern blev misshandlad i området. Även denna gången fick offret föras till sjukhus.

FIKK - För att alla behövs