Örebro Futsal Club

Man rånade Pressbyrån vid Resecentrum och Järntorget

Vid klockan 8:33 larmades polisen till Resecentrum i Örebro efter att det inkommit larm om ett väpnat rån mot Pressbyrån.

· Publicerad: 29 januari 2020 · 09.25.
Foto: Läsarbild

Det var vid klockan 08:38 på onsdagsförmiddagen som polisen blev larmade till Örebro resecentrum. Detta efter att det inkommit larm om ett rån.

Enligt uppgifter skall Pressbyrån blivit utsatt för ett väpnat rån. En rånare skall tagit sig in i butiken och beväpnat med någon form av tillhygge. Därefter skall denne lämnat platsen.

Annons ▾

En gripen misstänkt för rånet

Polisen genomförde en stor insats på platsen och spanande efter gärningsmannen. Rånaren skall fått med sig en okänd summa pengar. Det är även oklart vilken typ av tillhygge denne använde.

Vid klockan 09.00-tiden meddelar polisen att man gripit en misstänkt man. Denne är förd till polishuset för förhör.

Rånade även Pressbyrån vid Järntorget

Efter att gärningsmannen som är i 30-årsåldern gripits kunde man koppla denne även till ett rån mot Pressbyrån vid Järntorget som skedde vid 08:33 på onsdagen, ett par minuter före rånet vid Resecentrum.

Det är ett vittne som följde efter gärningsman som kunde bistå polisen i spaningsarbetet. Den 30-årige mannen är i nuläget misstänkt för två rån under ca fem minuters tidsram.

Foto: Läsarbild

FIKK - För att alla behövs