World Global IPTV

Miriam Bryant levererade både glädje och sorg

Torsdagen den 20 februari spelade Miriam Bryant på Conventum Kongress i Örebro, spelningen var en del av Mi amor touren som ägt rum under vintern.

· Publicerad: 20 februari 2020 · 23.20.

Miriam Bryant är en av Sveriges största popartister och från mitten av 2010-talet har den Göteborgsbördige tjejen utvecklats till en av Sveriges bästa liveakter.

Bryant är mitt uppe i sin Mi amor turné och torsdagen den 20 februari landade hon i Örebro för att uppträdda på Convnetum Kongress. Inför spelningen hade Miriam Bryant över instagram meddelat att hon var förkyld men detta stoppade inte henne ikväll.

Annons ▾

Miriam Bryant levererade både glädje och sorg

Det här var tredje gången som Örebro Tribune fick stifta bekantskap med Miriam Bryant. Första gången var på Jubileumsveckan 2015 i Örebro, samt på Ritz Nightclub våren 2016. Och den 28-årige göteborgaren är sig lik, bara att låtskatten är större idag.

Miriam Bryant är både energisk och öppen när hon uppträdde. Hon har ett levande scenspråk och samtidigt som hon berättar om diverse betydelsefulla händelser i sitt liv. Vid flera tillfällen skämtar hon om hon blivit känd från TV efter framträdanden i Så mycket bättre och Jill veranda.

Hon levererar både glädje och sorg genom sina låtar. Och en av de senaste verken är duetten med Markus Krunegård, den fantastiska ”O A O A E vi förlorade” som är en personlig favorit och funkar lika bra när Bryant framför den utan Krunegård.

Annars är det Allt jag behöver som fortfarande är publikens favorit, precis som på Ritz Nightclub våren 2016 får Miriam Bryant hela publiken att sjunga med i låtens refräng. Vilket skapar en mäktig inramning framför scenen på Conventum.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs