Man utsatt för grovt rån på Aspholmen i Örebro

Under natten mot måndagen inträffad ett grovt rån på industriområdet Aspholmen i Örebro, en person ska blivit fastbunden i en stol.

· Publicerad: 11 maj 2020 · 11.48.
Foto: Richard Åbyhammar

Det var under natten mot måndagen som en man blev utsatt för ett grovt rån vid en arbetsplats på industriområdet Aspholmen i Örebro.

Enligt uppgifter skall mannen ha sovit i en husvagn på ett inhägnat området när denne blev väckt av för honom ett flertal okända personer. De ska ha hotat mannen med någon form av vapen.

Annons ▾

Blev fastbunden i en stol

Gärningsmännen ska tvingat in mannen i en lokal för att lokalisera ett par nycklar till ett värdeskåp. När mannen inte lyckades hitta dessa blev denne istället fastbunden i en stol med tejp och sladdar. Mannen ska även blivit hotat till livet om denne lämnade stolen.

Det grova rånet ska ha inträffat runt klockan 03.00 på natten mot måndagen men det var först vid klockan 05.22 som mannen lyckades kontakta dennes chef samt polisen.

Gärningsmännen ska kommit över dagskassan till verksamheten samt två mobiltelefoner tillhörande mannen. Platsen har under morgonen blivit avspärrad för teknisk undersökning och polisen rubricerar händelsen som grovt rån.

FIKK - För att alla behövs