Örebro Futsal Club

En till sjukhus efter bråk vid Örebro Resecentrum

Polisen larmades vid klockan 18:43 till Örebro Resecentrum efter att det inkommit larm om ett bråk, en person fick föras till USÖ.

· Publicerad: 25 maj 2020 · 20.57.
Arkivbild

Det var vid klockan 18:43 på måndagskvällen som polisen larmades till Örebro Resecentrum, detta efter att det inkommit larm om ett stort bråk.

Enligt uppgifter skall en större gruppering med personer i 20-årsåldern bråkat med varandra. Det ska ha förekommit tillhyggen och en person ska förts till sjukhus med i nuläget okända skador. Två personer kunde gripas på plats.

Annons ▾

Vid klockan 19:38 inkom också uppgifter att det ska förekommit ett bråk på Järntorget i centrala Örebro. Där frihetsberövades en person för berusning. Oklart om dessa två incidenter har något med varandra att göra.

FIKK - För att alla behövs