Örebro Futsal Club

Maja Hedén är Örebro Volleys första nyförvärv

Örebro Volley kunde under måndagen presentera kommande säsongs första nyförvärv. Det är Maja Hedén som kommer från volleybollgymnasiet i RIG Falköping.

· Publicerad: 25 maj 2020 · 21.36.
Foto: Martin Avedal och Örebro Volley

Maja Hedén, så heter Örebro Volleys första nyförvärv inför säsongen 2020/21. Hon kommer direkt från volleybollgymnasiet i RIG Falköping och kommer spela spiker i laget.

— Det är med stor glädje vi välkomnar Maja till Örebro Volley, Maja har den rätta attityden och glöden för volleyboll och att vilja bli bättre. Maja imponerade inte bara på mig när hon var här utan även på spelarna i laget, säger coach Jonas Svantesson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Maja Hedén har utövat flera idrotter

Maja Hedén berättar på Örebro Volleys hemsida att hon under sin barndom utövade flera olika idrotter men att det tillslut blev volleyboll. Hon började med volleybollen i Vallentuna och därefter blev det volleybollgymnasiet i RIG Falköping.

— När jag var liten testade jag flera olika sporter, innebandy, fotboll, friidrott, dans och när jag var 11 bestämde jag mig för att testa volleyboll och jag älskade det, säger Maja Hedén.

Och om varför Maja valde att representera Örebro Volley säger hon följande på klubbens hemsida.

— Örebro Volley är en klubb som jag har fått en väldigt positiv bild av. När jag var på provträning upplevde jag att det var ett härligt gäng med en god stämning. Vidare är Örebro Volley en toppklubb i Sverige med en träningsmiljö som verkar väldigt inspirerande och utvecklande.

FIKK - För att alla behövs