Örebro Futsal Club

Sakari Salminen lämnar Örebro Hockey

Örebro Hockey kunde under tisdagen bekräfta att forwarden Sakari Salminen lämnar klubben, detta efter att parterna valt att bryta kontraktet.

· Publicerad: 9 juni 2020 · 14.10.

Örebro Hockey under tisdagen informera om att finske forwarden Sakari Salminen lämnar klubben. Detta efter att båda parter valt att bryta kontraktet.

— Vi har tillsammans med Sakari kommit överens om att avsluta samarbetet. Vi känner att det här är bäst för båda parter och jag vill tacka Sakari för hans insatser i klubben och önska honom lycka till i framtiden, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Sakari Salminen klickade med Bromé och Stoa

Sakari Salminen skrev på för Örebro under juni 2019 och kom att bilda en effektiv kedja tillsammans med Mathias Bromé och Ryan Stoa. Totalt blev det 8 mål och 24 poäng på 45 matcher för den finske forwarden.

I nuläget är det oklart var Salminen tar vägen, inför sejouren i Örebro hade han bland annat spelat i KHL samt NLA och även gjort en säsongen i Växjö. Sakari Salminen har finska klubben Ässet som moderklubb.

FIKK - För att alla behövs