Örebro Futsal Club

Person bestulen på kontanter vid bankomat

Vid klockan 11:02 på fredagen inkom larm om en stöld vid en bankomat i Rosta, polisen har gripit en misstänkt gärningsman.

· Publicerad: 24 juli 2020 · 13.20.
Arkivbild: Pressbilden

Det var vid klockan 11:02 på fredagsförmiddagen som en person plockade ut kontanter vid en bankomat i närheten av Coop i Rosta. Efter uttaget kom en person fram och rykte kontanterna hur händerna på personen.

Gärningsmannen ska efter incidenten lämnat platsen och flera polispatruller har deltagit i sökningsarbetet. Vid klockan 12:07 inkommer uppgifter att polisen gripit en misstänkt gärningsman i de centrala delarna av Örebro.

Annons ▾

Till en början rubricerade polisen det som ett personrån. Men efter gripandet av gärningsmannen är brottet ändrat till stöld.

FIKK - För att alla behövs