Jack Lahne lämnar ÖSK Fotboll – återvänder till Amiens

ÖSK kunde under onsdagen bekräfta att Jack Lahne lämnar klubben och återvänder till franska Amiens, detta då lånekontraktet slutar att gälla den 30 juli.

· Publicerad: 29 juli 2020 · 15.32.

Det blev ingen fortsättning för Jack Lahne i ÖSK, klubben kunde under onsdagen bekräfta att den 18-årigen fotbollsspelaren kommer att återvända till franska klubben Amiens.

Jack Lahne kom till ÖSK i februari tidigare i år på ett lån från Amiens. Han kom att representera ÖSK i 10 spelade matcher och lyckades bidra med en assist.

Annons ▾

— Vi är glada att Jack har varit en del av truppen det senaste halvåret. Han är en ung talang som har en ljus framtid. Avtalet med Amiens sträckte sig till slutet av juli och det är nu dags för honom att lämna Örebro enligt den överenskommelsen. Vi önskar honom ett stort lycka till i framtiden, säger Axel Kjälll.

Jack Lahne hade svårt att få utdelning

Den unge Jack Lahne bidrog under sin korta tid i ÖSK med ett snabbt omställningsspel och lyckades skapa bra avslut mot mål. Men tyvärr fick han ingen utdelning och gjorde aldrig några mål i ÖSK-tröjan.

Lahne som är född i Zambia började redan som 6-åring spela i Brommapojkarna och har efter att han anslöt till Amiens 2019 blivit utlånad två gånger. Först AIK under 2019 och nu i vintras till ÖSK. Lahne uppger själv att tiden i ÖSK varit bra, han tackar klubben och supportrar.

— Jag vill tacka ÖSK för min tid här i klubben. Jag har trivts bra i laget och fått ett bra bemötande av supportrarna. Jag ser fram emot nya utmaningar och önskar klubben ett stort lycka till under resterande säsong, säger Jack Lahne på ÖSK:s hemsida.

FIKK - För att alla behövs