Örebro Futsal Club

Örebro Volley förlänger med veteranen Jonna Nilsson

Örebro Volley kunde under måndagen meddela att en till veteran stannar i klubben, Jonna Nilsson är klar för sin sjunde säsong.

· Publicerad: 10 augusti 2020 · 23.00.

Örebro Volleys trupp till kommande säsong börjar ta form och klubben har under augusti varit flitiga med spelarpresentationerna. Idag blev det klart att veteranen Jonna Nilsson stannar i klubben.

— Det kändes som en självklarhet att stanna i Örebro ännu en säsong med det avslutet vi hade förra säsongen. Vi hade en bra och framgångsrik säsong, men vi vet att vi vill och kan mer, säger Nilsson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Jonna Nilsson kommer göra sin sjunde säsong

I och med att Jonna Nilsson stanna kvar i Örebro Volley innebär det att 25-åringen kommer att göra sin sjunde säsong i klubben. Hon tillhör också den stomme veteraner som spelat i laget under slutet av 2010-talet. Sen tidigare har även Iida Murto och Josephine Tegenfalk valt att förlänga.

Med Jonna Nilsson i laget har även klubben gjort klart med sina tre centerpositioner då även Elsa Arrestad och Cornelia Rosenqvist återfinns i trupp. Nilsson säger att klubben har ett tydligt mål vilket också är hennes målsättning kommande säsong.

— Vi har haft haft ett ganska tydligt mål de senaste åren i klubben/laget, guldet såklart! Vi vet vilket hårt jobb som krävs både på matcher men framförallt på träningarna, säger Jonna Nilsson.

FIKK - För att alla behövs