Ewelina Granberg nästa talang att stanna i Örebro

Örebro Volley kunde under torsdagen meddela att Ewelina Granberg stannar i klubben, hon är ett framtidslöfte som anslöt inför förra säsongen.

· Publicerad: 13 augusti 2020 · 18.11.

Ewelina Granberg stannar i Örebro Volley detta kunde klubben under torsdagen bekräfta. Granberg var en av tre framtidslöften som kom direkt från volleybollgymnasiet RIG Falköping.

— Superkul att spela i Örebro Volley ännu en säsong. Stämningen i laget, den höga nivån på träningarna, organisationen och en bra tränare gjorde så jag valde att stanna kvar i klubben, säger Granberg på klubbens hemsida.

Annons ▾

Ewelina Granberg taggad på en ny säsong

Precis som många andra som har förlängt med klubben är Ewelina Granberg taggad på att spela kommande säsong. Coronaepidemin bidrog till att slutspelet aldrig genomfördes och Örebro missade en chans att slåss om guldet.

— Jag är extremt taggad på säsong 20/21. Trodde jag skulle få göra min första hela säsong med slutspel förra säsongen men eftersom det blev som det blev är jag ännu mer taggad på denna säsong. Målet är självklart att ta guld, säger Granberg.

Ewelina Granberg har varit upptagen under sommaren och hållit Volleybollspelet intakt genom att spela beachvolleyboll. Tillsammans med systern Felicia har det varit framgångar i sommarens Masters turneringar som ersatte Swedish Beach Tour.

— Min sommar har bestått av beachvolley vilket har varit väldigt lärorikt och roligt, säger Granberg kortfattat om sommaren.

FIKK - För att alla behövs