Jordan Boucher lämnar Örebro för spel i Tyskland

Jordan Boucher lämnar Örebro Hockey och kommer spela i det tyska DEL-laget Grizzlys Wolfsburg, detta kunde klubben bekräfta under onsdagen.

· Publicerad: 19 augusti 2020 · 23.04.

Kanadensaren Jordan Boucher lämnar Örebro Hockey och SHL för spel i tyska Grizzlys Wolfsburg. Detta kunde klubben under onsdagen bekräfta på sin hemsida.

Jordan Boucher kom till Örebro inför säsongen 2018/19 och fick ett kontrakt efter att ha provspelat i klubben. Första säsongen blev det 6 mål och 22 poäng för den 26-årige forwarden.

Annons ▾

Tuff säsong för Jordan Boucher

När det var dags för den andra säsongen i Örebro för Jordan Boucher blev det betydligt tuffare. Han gjorde en bra försäsongen men försvann under säsonginledningen och drog därefter på sig en avstäng.

Totalt blev det 11 poäng på 40 matcher och säsongen blev en besvikelse, Jordan Boucher var dessutom avstäng vid flera tillfällen. Men tyska Grizzlys Wolfsburg ser mycket potential i kanadensaren och skriver följande på sin hemsida.

— Vi observerade och analyserade hans spel mycket noggrant och vi är alla mycket säkra på att hans meriter kommer att passa perfekt för vårt spelsystem, säger Karl-Heinz Fliegauf.

FIKK - För att alla behövs