Örebro Futsal Club

Freja Morén fortsätter i Örebro Volley

Under fredagen blev det klart att Freja Morén stannar i Örebro Volley, veteranen kommer göra sin fjärde säsong i klubben.

· Publicerad: 21 augusti 2020 · 20.35.

Förra veckan presenterade Örebro Volley ett flertal spelare i truppen, både nyförvärv och kontraktsförlängningar. Under denna vecka har det dock varit relativt tyst från klubben. Men på fredagskvällen kunde man släppa nyheten om att veteranen Freja Morén fortsätter i klubben.

— Att stanna i Örebro var ett självklart val. Här finns ett professionellt förhållningssätt både från organisation och spelare. Dessutom har vi en bra lagsammanhållning där vi tycker om att ses och hänga även utanför match och träning, säger Morén på klubbens hemsida.

Annons ▾

Freja Morén kom från Lindesberg

Den 30-årige Freja Morén började sin karriär i moderklubben Norsjö Volley. Debuten i Elitserien skedde också i samma klubb, men resan i högsta serien tog henne till Lindesberg. Men inför säsongen 2017-18 valde Morén att skriva på för Örebro Volley istället.

Nu är Freja Morén taggad på att få spela volleyboll igen. Coronaepidemin påverkade förra säsongen som fick avslutats innan slutspelet. Samtidigt kommer även kommande säsong att påverkas av restriktionerna runt viruset.

— Jag ser framemot säsongen som kommer. Vi har kvar stommen från fjolåret samt att vi har fyllt på med några färskingar från RIG. Jag är sjukt taggad att komma igång och hoppas att säsongen trots omständigheter går att genomföra på ett bra och säkert sätt för alla, säger Morén på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs