Örebro Futsal Club

Örebro Hockeys seriepremiär i SHL flyttas fram

Idag kom beskedet att Örebro Hockeys seriepremiär hemma mot Djurgården flyttas fram och istället blir hemmamatchen mot HV71 ny premiär.

· Publicerad: 8 september 2020 · 22.30.

Idag runt lunchtid kom beskedet att Örebro Hockeys seriepremiär flyttas fram. Det var tänkt att hemmamatchen mot Djurgården skulle vara startskottet på säsongen 2020/21. Istället blir det hemmamatchen mot HV71 som blir seriepremiär.

Örebro Hockey skriver på sin hemsida att SHL under tisdagen godkänt klubbarnas önskemål om att flytta seriematcher i september. Det innebär att seriepremiären istället blir torsdagen den 24 september.

Annons ▾

Matcher som flyttas för Örebro

Det är två matcher som kommer flyttas fram för Örebro Hockey. Först är det segerpremiären mot Djurgården som flyttas från lördagen den 19 september till den 12 januari 2021 kl 19.00.

Sen flyttas även bortamatchen mot Leksand tisdagen den 29 september. Den flyttas till den 1 oktober 2020 kl 19.00. I nuläget är det fortfarande oklart hur det blir med publik på matcher. Örebros VD Mikael Johansson har kommenterat situationen på klubbens hemsida.

— I nuläget kan vi därför inte göra något annat än att avvakta och fundera på hur vi skall hantera de olika scenarier som vi tror kan bli aktuella. När vi får besked så startar vi naturligtvis direkt med att ta fram vår lokala lösning för Behrn Arena vad det gäller bl.a. vilka platser i arenan vi kan använda oss, säger Mikael Johansson.

FIKK - För att alla behövs