World Global IPTV

Örebro Hockey tog en ny seger hemma mot Linköping

Örebro Hockey tog fjärde raka segern och är fortfarande obesegrade i starten på den nya säsongen, ikväll slog man Linköping med 6-4.

· Publicerad: 4 oktober 2020 · 00.40.

Örebro Hockey har inlett säsongen bra och kunde under lördagen ta sin fjärde raka seger. Samtidigt fortsätter succéspelaren Borna Rendulic att göra mål och även Linus Öberg fortsätter att göra mål. Viktigt för Örebro var också att Mathias Bromé stod för 2 mål och 1 assist ikväll.

Matchen blev målrik då slutresultatet skrevs till 6-4 till Örebro. Hemmalaget var det bättre laget sett till helheten även om Linköping hade sina perioder av bättre spel. Ikväll valde även Örebro att ställa Jonas Arntzen i målet

Annons ▾

Örebro hela tiden ett steg före Linköping

Örebro tog ledningen i första perioden genom Borna Rendulic och det kändes som att hemmalaget hela tiden låg ett steg före Linköping. I andra kunde Ludvig Rensfeldt utöka ledningen innan Jonas Holös reducerade. Men innan periodpausen hade Örebro gått upp till 4-1 genom Robin Sala och Linus Öberg.

Linköping kunde vinna tredje perioden med 2-3 men precis som matchen i helhet låg Örebro ett steg före. När Linköping reducerade till 4-2 kunde Mathias Bromé därefter sätta 5-2. Hans mål kändes som spiken i kistan och matchen borde varit avgjord.

Gästerna skapade dock lite spänning mot slutet när de gick upp till 5-4. Men Bromé klev fram igen och kunde på en snygg långpass från Jonathan Andersson sätta 6-4 i tom kasse. I publiken idag fanns ett 40-talet åskådare från supporterklubben 14-3 som blivit inbjudna av Örebro Hockey.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs