World Global IPTV

Örebro Volley vann hemmapremiären mot Lund

Örebro Volley spelade lördagen den 3 oktober hemmapremiär i Idrottshuset, man tog emot Lund och kunde vinna bekvämt med 3-0 i set.

· Publicerad: 4 oktober 2020 · 00.34.

Örebro Volley har inlett sin säsong och förra veckan slog man Sollentuna i seriepremiären. Detta följde man upp med att slå Lund i Idrottshuset i hemmapremiären. Matchresultatet skrevs till 3–0 (25–18, 25–14, 25–16).

Det var under första set som gästande Lund kunde stå upp mot Örebro därefter tog hemmalaget kommandot och gjorde processen kort med skånskorna. Iida Murto och Ludovica Forastieri utmärkte sig i Örebro genom att göra 13 respektive 10 poäng idag. Freja Morén blev utsedd till matchenslirare i Örebro.

Annons ▾

Nästa helg åker Örebro söder ut för att möta toppfavoriten Hylte/Halmstad. De vann sin seriepremiär mot Engelholm och har tillsammans med Örebro och RIF Falköping 6 poäng och ligger i toppen i tabellen. Det blir en prövning för Örebro.

Här kommer ett par matchbilder från hemmapremiären där Örebro slog Lund.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs