World Global IPTV

Rasmus Karjalainen tvåmålsskytt när ÖSK slog Elfsborg

ÖSK slog idag Elfsborg med 3-2 på Behrn Arena, stor hjälte blev Rasmus Karjalainen som gjorde två mål. Även Nahir Besara blev målskytt i matchen.

· Publicerad: 4 oktober 2020 · 00.35.

ÖSK fortsätter att vinna på hemmaplan. Idag kom fjärde raka när man slog Elfsborg med 3-2. Stor matchhjälte blev Rasmus Karjalainen som gjorde två mål. Matchens första mål gjorde dock Nahir Besara när han förvaltade en straff.

Det blev en målrik första halvlek samt en rätt så tjurig tillställning. Gästerna tog ledningen på straff redan i den 4:e matchminuten. Men ÖSK kom tillbaka och hade ett par gyllene minuter. Först satte Besara en straff i 11:e minuten och Rasmus Karjalainen kunde nicka in ett mål i den 20:e minuten.

Annons ▾

Rasmus Karjalainen matchhjälte i andra halvlek

Rasmus Karjalainen startade inte matchen idag utan blev inbytt i samband med ÖSK:s straff Jake Larsson tvingades gå av. Karjalainen hamn bara vara på planen i en minut innan han satte 2-1.

Elfsborg skulle kvittera till 2-2 innan halvtidspausen, detta efter en knepig situation vid ÖSK:s mål där Oscar Jansson fick en smäll. Rasmus Alm kunde iaf sätte bollen i mål.

Men ÖSK kom tillbaka under andra halvlek kunde Rasmus Karjalainen sätta 3-2 målet. Detta skedde i den 83:e matchminuten. Andra halvlek var inte lika underhållande som första utan blev ett ställningskrig där ÖSK tillslut gick segrande ur.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs