World Global IPTV

Delicato presenterar julens godbitar plus en nyhet

Delicato har presenterat sina julprodukter som kommer säljas i butik, bland annat kommer Pepparkaksrullen tillbaka men också nyheten Polkaboll.

· Publicerad: 13 oktober 2020 · 15.09.
Nu kommer julens godbitar från Delicato. Foto: Delicato

Delicato presenterade i början av veckan deras utbud under julen. En favorit kommer tillbaka samt en nyhet. Säljstart för dessa produkter kommer ske under denna vecka.

Till denna jul lanserar Delicato en Polkaboll, precis som det låter är det en chokladboll med smak av pepparmint, täckt med polkaströssel. Polkabollen är, som flera andra bollar i Delicatos sortiment, växtbaserad.

Annons ▾

Pepparkaksrullen kommer tillbaka

För alla som längtat efter Pepparkaksrullen så den kommer tillbaka i år också. I år får även Delicatobollen juliga kläder under en begränsad period. Exakt samma goda Delicatoboll som alltid men i en julig förpackning.

— Den goda smaken är a och o när det kommer till fika, vi har därför jobbat länge och väl med att få fram den rätta polkagrissmaken på vår nyhet Polkabollen. Nu hoppas vi att våra konsumenter gillar den lika mycket som vi gör. En produkt som vi redan vet uppskattas mycket är Pepparkaksrullen. En av våra mest efterfrågade produkter som tack vare alla våra fans kommer tillbaka även i år, säger Nadja Radwan på Delicato.

Här kan du hitta julens godbitar från Delicato

Polkabollen säljs i 6-pack och finns tillgänglig på ICA, Coop, Hemköp, Willys och Bergendahls från och med vecka 42 2020. Pepparkaksrulle 6-p finns tillgänglig på ICA, Coop, Hemköp och Bergendahls från och med vecka 42 2020.

Delicatoboll 6-pack juldesign finns i begränsad upplaga i utvalda butiker från vecka 46.

FIKK - För att alla behövs