World Global IPTV

En gripen misstänkt för grov misshandel i Oxhagen

Vid klockan 16:54 larmades polisen till Oxhagen efter att de fått in larm om en misshandel, en person har gripits misstänkt för brottet.

· Publicerad: 17 november 2020 · 22.50.
Arkivbild-Polis
Arkivbild

Det var vid klockan 16:54 på tisdagseftermiddagen som polisen larmades till bostadsområdet Oxhagen i Örebro. Detta efter att man fått larm om en misshandel.

Enligt uppgifter skall en person blivit så pass allvarligt misshandlad att denne fick föras till USÖ. En person i 55-årsåldern ska okcså blivit gripen misstänkt för brottet, det ska även förekomma uppgifter om att ett tillhygge har använts under misshandeln.

Annons ▾

Polisen är väldigt förtegna om vad som har inträffat. Man vill inte gå ut med för mycket information. Men polisen har genomfört en stor insats på brottsplatsen, tekniker ska ha varit på plats. Brottsplatsen ska vara en laägenhet i  närheten av motorvägen.

FIKK - För att alla behövs