Freja Olofsson utsedd till Årets spelare i KIF Örebro

KIF Örebro kunde under tisdagen presentera vem som blev utsedd till årets spelare denna säsong, Freja Olofsson fick flest röster av supportrarna och vann.

· Publicerad: 17 november 2020 · 10.28.

Freja Olofsson är årets spelare i KIF Örebro, detta kunde klubben under tisdagen meddela. Det är supportrarna som har röstat och Olofsson fick flest röster 15 fler än tvåan Karin Lundin.

Klubben skriver på sin hemsida att de fått in över 1000 röster och det var en jämn kamp mellan Freja och Karin. Men den 22-årige mittfältaren kunde tillslut ta hem röstningen och blev utsedd till årets spelare i KIF Örebro.

Annons ▾

Så bra har Freja Olofsson varit

Freja Olofsson återvände till KIF Örebro denna säsong och har presterat bra. Efter en skadefylld fjolårssäsong har mittfältaren utvecklats till en drivande kraft på mittfältet. Olofsson har i flera matcher gett 100 procent och även gjort ett par viktiga mål.

— Jag har utvecklas denna säsong. Det har varit så kul att spela och tävla igen efter skadan förra året och det känns som jag drog nytta av rehaben jag gjorde och har blivit både fysisk starkare och mentalt mer motiverad, säger Olofsson på klubbens hemsida.

KIF Örebros främste målskytt blev Karin Lundin som sköt 11 mål, även hon har haft en bra säsong i klubben. Heidi Kollanen imponerade under säsongsstarten och hade förmodligen också konkurrerat om priset som årets spelare om hon fått vara skadefri.

FIKK - För att alla behövs